Op WielerFlits.be bieden wij onze bezoekers de mogelijkheid te reageren op nieuwsberichten. De reactiefunctie is ervoor bedoeld om inhoudelijk een discussie te kunnen voeren over het in het nieuwsbericht beschreven onderwerp. Respecteer elkaar en elkaars mening, zodat er een fatsoenlijke discussie kan ontstaan. Voor het voeren van een goede discussie hebben wij enkele richtlijnen opgesteld.

– Lees eerst het nieuwsbericht en de al geplaatste reacties goed door voordat je een bijdrage plaatst.
– Onderbouw bovendien jouw mening met behulp van argumenten. Laat onzin achterwege. Anti-supporteren is niet toegestaan. Een kritische mening mag, maar doe dit niet met een oneliner.
– Reageer enkel op berichten die jou daadwerkelijk interesseren.
– Schrijf jouw reactie in correct Nederlands, zodat deze voor iedereen te begrijpen is.

Het is niet toegestaan om:
– reacties te plaatsen met als doel te provoceren, te kwetsen of de sfeer te verzieken
– te vloeken of schuttingtaal te gebruiken
– op de man te spelen
– namen te verbasteren
– renners zonder onderbouwing te beschuldigen van dopinggebruik.

Off-topic
Voor off-topic onderwerpen dient gebruik te worden gemaakt van het forum.

Presenteer bronnen bij (nieuws)feiten
Wanneer je in de reacties een nieuwsfeit aanhaalt, doe dit dan altijd met bron. Je kan ook een link in een discussie plaatsen, maar let er dan wel op dat je on-topic blijft. Het is niet toegestaan complete berichten van andere sites in reacties te vermelden. Plaats altijd een link. Plaats enkel links naar relevante websites. Het is niet toegestaan om eigen sites te promoten.

Geen Spam
Het is niet toegestaan om jouw eigen site of project in de comments of op het forum te promoten zonder voorafgaande toestemming van de redactie. Neem eerst contact met ons op.

Bannen
Wanneer er niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan wordt, kunnen moderatoren de inhoud van het bericht aanpassen. Bij herhaaldelijk aanpassen van reacties wordt er een waarschuwing verstuurd. Indien het probleem zich voor blijft doen, kan de redactie besluiten over te gaan tot een ban. Een ban wordt opgeheven na een week wanneer het betreffende lid aan de redactie aangeeft zijn gedrag aan te passen.

De redactie behoudt zich het recht om bij wangedrag direct (zonder waarschuwing) tot een ban over te gaan.

Een account per persoon
Het is niet toegestaan om meerdere accounts aan te vragen. Een overtreding kan berispt worden met intrekking van het account en een IP-ban.

Misbruik melden
Reageer niet op ongepaste of vervelende reacties van andere bezoekers.
Indien de reactie maatregelen vereist, meld het dan aan de redactie door middel van de ‘Niet OK’ functie.

Reacties op een aanpassing van een moderator dienen niet via de comments te verlopen. Indien je nadere toelichting wenst, mail dan naar [email protected]