Adrie van der Poel over opgave Mathieu: “Dit blijft niet bij hem hangen”
foto: Cor Vos
maandag 27 december 2021 om 17:39

Adrie van der Poel over opgave Mathieu: “Dit blijft niet bij hem hangen”

Adrie van der Poel had geen verklaring voor de opgave van zijn zoon in Heusden-Zolder. “Normaal kan ik het goed uitleggen, maar nu weet ik het ook niet”, vertelt hij bij Het Laatste Nieuws.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik vond hem een zeer snedige indruk maken, maar plots was dat dan weg. Wat er is gebeurd? Geen idee. Ik bleef in de materiaalpost staan tot de cross gedaan was. Toen ik aan de camper kwam, was Mathieu al op weg naar huis. Meer weet ik niet. Hij zegt dat hij niet is gevallen, dan zal dat wel zo zijn.”

Voor een terugval van zijn zoon de komende weken is hij niet bang, zegt hij. “Nee hoor, met zijn knie ging het al een stuk beter. De rug speelt af en toe op, maar normaal kan Mathieu daar wel mee omgaan. Misschien wilde hij gewoon geen risico nemen. Dit blijft niet bij hem hangen, hoor. Het had geen nut meer om door te rijden.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.