Adrie van der Poel over opgave Mathieu: “Dit blijft niet bij hem hangen”
foto: Cor Vos
maandag 27 december 2021 om 17:39

Adrie van der Poel over opgave Mathieu: “Dit blijft niet bij hem hangen”

Adrie van der Poel had geen verklaring voor de opgave van zijn zoon in Heusden-Zolder. “Normaal kan ik het goed uitleggen, maar nu weet ik het ook niet”, vertelt hij bij Het Laatste Nieuws.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik vond hem een zeer snedige indruk maken, maar plots was dat dan weg. Wat er is gebeurd? Geen idee. Ik bleef in de materiaalpost staan tot de cross gedaan was. Toen ik aan de camper kwam, was Mathieu al op weg naar huis. Meer weet ik niet. Hij zegt dat hij niet is gevallen, dan zal dat wel zo zijn.”

Voor een terugval van zijn zoon de komende weken is hij niet bang, zegt hij. “Nee hoor, met zijn knie ging het al een stuk beter. De rug speelt af en toe op, maar normaal kan Mathieu daar wel mee omgaan. Misschien wilde hij gewoon geen risico nemen. Dit blijft niet bij hem hangen, hoor. Het had geen nut meer om door te rijden.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.