Attilio Viviani maakt in Dwars door Vlaanderen debuut voor Bingoal Pauwels Sauces WB
Viviani op archiefbeeld - foto: Cor Vos
dinsdag 29 maart 2022 om 10:17

Attilio Viviani maakt in Dwars door Vlaanderen debuut voor Bingoal Pauwels Sauces WB

Attilio Viviani zal woensdag zijn eerste wedstrijdkilometers betwisten in het tenue van Bingoal Pauwels Sauces WB. De 25-jarige Italiaan, die vorige week zijn handtekening mocht zetten onder een eenjarig contract, maakt namelijk deel uit van de selectie voor Dwars door Vlaanderen.

De jongere broer van Elia Viviani zat na zijn gedwongen vertrek bij Cofidis even zonder ploeg, maar Bingoal Pauwels Sauces WB besloot de rappe Italiaan toch nog in te lijven. “We zijn ervan overtuigd dat hij een aanwinst is voor onze ploeg, vooral door zijn talent als sprinter. Attilio zal ons team versterken in het kader van de drukte van ons programma, vooral in de 1.1-koersen op de Belgische kalender die hij al kent”, liet manager Christophe Brandt vorige week weten.

In Dwars door Vlaanderen zal Viviani zijn vuurdoop als renner van Bingoal Pauwels Sauces WB beleven. De ploeg trekt ook met sprinters Timothy Dupont en Stanisław Aniołkowski, Laurenz Rex, Arjen Livyns, rasaanvaller Ludovic Robeet en Nederlander Mathijs Paasschens naar Roeselare voor de start van Dwars door Vlaanderen.

Ook B&B Hotels-KTM heeft inmiddels zijn selectie vrijgegeven voor Dwars door Vlaanderen. Met Jens Debusschere en Jordi Warlop zien we twee landgenoten. De Italiaanse sprinter Luca Mozzato, de rappe Fransman Jérémy Lecroq, ex-mountainbiker Victor Koretzky, de Franse hardrijder Alexis Gougeard en Julien Morice vervolledigen de selectie.

Selectie Bingoal Pauwels Sauces WB voor flag-be Dwars door Vlaanderen (30 maart)
flag-pl Stanisław Aniołkowski
flag-be Timothy Dupont
flag-be Arjen Livyns
flag-nl Mathijs Paasschens
flag-be Laurenz Rex
flag-be Ludovic Robeet
flag-it Attilio Viviani

Selectie B&B Hotels-KTM voor flag-be Dwars door Vlaanderen (30 maart)
flag-be Jens Debusschere
flag-fr Alexis Gougeard
flag-fr Victor Koretzky
flag-fr Jérémy Lecroq
flag-fr Julien Morice
flag-it Luca Mozzato
flag-be Jordi Warlop

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.