Delaplace en Perichon winnen Duo Normand
zondag 24 september 2017 om 18:31

Anthony Delaplace en Pierre-Luc Perichon hebben de koppeltijdrit van Duo Normand gewonnen. De twee Fransen van Fortuneo-Oscaro legden het 54,3 kilometer lange parcours met start en finish in Marigny af in één uur, vier minuten en 34 seconden. Daarmee kwamen ze 24 seconden tekort voor het parcoursrecord van Svein Tuft en Luke Durbridge (2013).

Op de tweede plaats eindigde het Deense duo Mikkel Bjerg en Mathias Norsgaard Jørgensen van Giant-Castelli. Eerstgenoemde werd afgelopen week nog wereldkampioen tijdrijden bij de beloften. Zij legden het traject af in 1.05.39. David Boucher en Timothy Stevens (Pauwels Sauzen-Vastgoedservice) werden derde in 1.07.28.