Geen vuiltje aan de lucht voor Pogacar: “Kijk al uit naar tijdrit en Livigno-etappe”
foto: Cor Vos
dinsdag 14 mei 2024 om 17:58

Geen vuiltje aan de lucht voor Pogacar: “Kijk al uit naar tijdrit en Livigno-etappe”

Kwam Tadej Pogacar in de problemen op weg naar Bocca della Selva? Natuurlijk niet. De Sloveense klassementsleider wist het sprintje van de klassementsmannen weliswaar niet te winnen, maar hij verloor geen tijd op zijn belangrijkste belagers.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Weer een dag afgestreept”, vat Pogacar het droogjes samen in het flashinterview. “Bahrain Victorious moest werken, zij onderhielden een goed tempo. Tiberi liet net als op Prato di Tivo weer zien dat hij heel goede benen heeft: zijn aanvallen zijn echt sterk. Vandaag kon hij wat tijd op concurrenten nemen en we gaan de komende dagen denk ik nog meer van hem zien”, prijst hij de huidige nummer zes van het klasement.

Drie meer eenvoudige ritten liggen er nu te wachten op de rozetruidrager. “We moeten natuurlijk dag per dag bekijken hoe het gaat, maar ik kijk sowieso al uit naar de tijdrit van zaterdag. De Livigno-etappe gaat zondag ook supermooi worden.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.