Giro 2024: Jonathan Milan krijgt onwelkom bezoek van fan tijdens materiaalpech
foto: Cor Vos
donderdag 16 mei 2024 om 16:09

Giro 2024: Jonathan Milan krijgt onwelkom bezoek van fan tijdens materiaalpech

Jonathan Milan kent in de twaalfde etappe van de Giro d’Italia een rustige dag. In de buik van het peloton houdt de man in de paarse trui zich gedeisd. Onderweg maakte de Italiaan wel iets aparts mee. Tijdens een stop vanwege mechanische problemen wilde een fan de gelegenheid aangrijpen om op de foto te gaan. Het leverde aparte beelden op.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De sprinter van Lidl-Trek keek verbaasd op, toen hij een hand op zijn schouder voelde. Een wielerfan positioneerde zich naast de lange Italiaan, terwijl zijn partner met de camera klaarstond. Milan wilde er niet al te veel woorden aan vuil maken en duwde de man lichtjes naar de zijkant om zich vervolgens weer te richten op zijn fiets. Het zorgde in ieder geval voor een aparte situatie.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.