Greg Van Avermaet en Oliver Naesen beginnen seizoen in Frankrijk
foto: Vincent Curutchet/AG2R Citroën Team
vrijdag 29 januari 2021 om 13:36

Greg Van Avermaet en Oliver Naesen beginnen seizoen in Frankrijk

Greg Van Avermaet en Oliver Naesen beginnen hun seizoen in de Ster van Bessèges (3-7 februari), zo heeft AG2R Citroën vandaag laten weten. De klassiekerspecialisten moesten na afgelasting van de Ronde van Valencia en de Ruta del Sol terug naar de tekentafel.

De Ronde van Valencia werd gisteren geannuleerd en ook de organisatie van de Ruta del Sol zoekt inmiddels naar alternatieve data. Voor heel wat renners moet er nu een alternatief koersprogramma komen richting de eerste kasseiklassiekers. Van Avermaet en Naesen kiezen nu voor een seizoensbegin in Frankrijk.

“Greg en Olivier starten hun seizoen nu in de Ster van Bessèges”, laat AG2R Citroën weten. “Daarna trekken ze naar de Tour des Alpes Maritimes et du Var (19-21 februari) om zich vervolgens klaar te stomen voor Omloop Het Nieuwsblad.”

Grote namen
Op de voorlopige deelnemerslijst van de Ster van Bessèges prijken ook de namen van Michal Kwiatkowski, Geraint Thomas, Bauke Mollema, Rigoberto Urán, Tim Wellens, Nacer Bouhanni en Giacomo Nizzolo. De organisatie heeft laten weten dat de koers voorlopig gewoon doorgaat. Aankomende zondag is het eerst nog tijd voor de GP La Marseillaise.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.