Guillaume Van Keirsbulck wint Kortemark Koerse, Dries de Bondt tweede
foto: Cor Vos (archief)
donderdag 1 september 2022 om 18:26

Guillaume Van Keirsbulck wint Kortemark Koerse, Dries de Bondt tweede

Een heus een-tweetje voor Alpecin-Deceuninck in Kortemark Koerse. Guillaume Van Keirsbulck wist donderdag de kermiskoers in West-Vlaanderen te winnen. Hij bleef er zijn ploegmaat Dries De Bondt drie seconden voor.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Gilles De Wilde mocht zich hen voegen op het podium. Hij won 49 seconden na de winnaar de sprint van een drietal achtervolgers. Alpecin-Deceuninck was in de breedte erg sterk. Naast Van Keirsbulck en De Bondt eindigden ook Ayco Bastiaens (vijfde), Simon Dehairs (achtste) en Julien Vermote (tiende) in de top-10 van de uitslag.

Op de erelijst van Kortemark Koerse is Guillaume Van Keirsbulck de opvolger van de Nederlander Nick van der Meer, die vorig jaar won.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.