vrijdag 9 juni 2023 om 18:40

Jakub Mareczko wint voor tweede jaar op rij in Buchten: “Bijna mijn lucky place”

Video Jakub Mareczko won vanmiddag voor het tweede jaar op rij een etappe in de ZLM Tour in Buchten. In het Limburgse plaatsje klopte de Italiaan vrijdag Olav Kooij.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“We hebben het voor elkaar gekregen”, lacht de Italiaan na afloop. “Ik ben heel erg blij. Dit is speciaal voor me. Buchten is bijna mijn lucky place.”

Met nog twee dagen te gaan is het de vraag hoe de Mareczko naar de komende etappes kijkt. “Ik bekijk het dag voor dag, maar natuurlijk heb ik het vertrouwen nu om voor meer te gaan. Morgen gaan we het opnieuw proberen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.