Kristoff en Trentin speerpunten UAE Emirates in Omloop en Kuurne
foto: Cor Vos
woensdag 24 februari 2021 om 13:31

Kristoff en Trentin speerpunten UAE Emirates in Omloop en Kuurne

UAE Emirates mikt met Alexander Kristoff en Matteo Trentin op succes in het Openingsweekend. Beide heren zijn namelijk door ploegleider Allan Peiper als leiders aangeduid voor het Vlaamse openingsweekend.

Zowel Kristoff als Trentin krijgen ieder twee landgenoten mee aan hun zijde. Sven Erik Bystrom en Vegard Stake Laengen vormen samen met Kristoff de Noorse delegatie, terwijl Marco Marcato en Oliviero Troia met Trentin een Italiaans blok vormen. Ryan Gibbons completeert de formatie in de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne.

“Vorig jaar eindigde de klassiekercampagne goed voor mij met een podium in de Ronde van Vlaanderen”, opent Alexander Kristoff zijn verhaal in een persbericht van de ploeg. “We willen laten zien dat we niet alleen een ploeg zijn voor de grote rondes, maar dat we ook in de klassiekers ons mannetje staan. Trentin is een goede toevoeging aan het team en we hopen dat we elkaar in de finales kunnen helpen.”

Tegelijkertijd met de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne wordt er ook in Frankrijk gekoerst. In de Faun-Ardèche Classic en de Royal Bernard Drome Classic gaan onder meer ex-wereldkampioen Rui Costa en Valerio Conti van start namens de WorldTour-ploeg.

Selectie UAE Emirates voor de Omloop Het Nieuwsblad (27 februari) en Kuurne-Brussel Kuurne (28 februari) 2021
flag-no Sven Erik Bystrom
flag-za Ryan Gibbons
flag-no Alexander Kristoff
flag-no Vegard Stake Laengen
flag-it Marco Marcato
flag-it Matteo Trentin
flag-it Oliviero Troia

Selectie UAE Emirates voor de Faun-Ardèche Classic (27 februari) en de Royal Bernard Drome Classic (28 februari) 2021
flag-it Valerio Conti
flag-it Alessandro Covi
flag-us Joe Dombrowski
flag-pt Rui Costa
flag-co Cristian Muñoz
flag-pt Ivo Oliveira
flag-by Aleksandr Riabushenko

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.