Krists Neilands teleurgesteld: “Ik weet niet of ik ooit nog zo’n kans ga krijgen”
foto: Cor Vos
dinsdag 11 juli 2023 om 19:00

Krists Neilands teleurgesteld: “Ik weet niet of ik ooit nog zo’n kans ga krijgen”

Krists Neilands kwam dinsdag heel dicht bij een etappezege in de Tour de France. Na een lange solo werd de Let op drie kilometer van de finish teruggegrepen door de achtervolgers. Na afloop was Neilands erg teleurgesteld: “Zo dicht ben ik nog nooit gekomen en ik weet niet of ik ooit nog zo’n kans ga krijgen.”

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik heb geen spijt, want we hebben geweldig gereden met de ploeg. Alles is goed gegaan vandaag. Mijn plan werkte en ik hoorde op de radio dat er renners moesten lossen in de achtervolgende groep”, gaat hij verder.

“Ik wist een gat te slaan, maar helaas was het niet genoeg”, eindigt de Let, die uiteindelijk als vierde zou eindigen in Issoire. Schrale toost voor Neilands: na afloop mocht hij als strijdlustigste renner het podium op.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.