Mathieu van der Poel heeft eerste crosstraining achter de rug
foto: Cor Vos (archief)
zondag 20 november 2022 om 15:49

Mathieu van der Poel heeft eerste crosstraining achter de rug

Mathieu van der Poel heeft zijn eerste veldrittraining van deze winter achter de rug. Dat heeft zijn vader en oud-wereldkampioen Adrie van der Poel laten weten op Twitter.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Van der Poel senior deelt op sociale media een aantal foto’s van Mathieu en David van der Poel die bezig zijn met een training in het bos. De broers hebben dit seizoen nog geen enkele cross gereden.

Het programma van Mathieu van der Poel is ook nog altijd niet bekend. Volgens de organisator van de Wereldbeker van Hulst is de viervoudig wereldkampioen veldrijden er volgende week zondag (27 november) al bij in de Zeeuwse cross.

Mocht MVDP snel terugkeren in de cross, dan heeft dat mogelijk gevolgen voor de deelname van Joris Nieuwenhuis aan de wereldbekers. We maakten daarover een WielerFlits Legt Uit-explainer.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.