Nieuwe opgave Jan Tratnik, enkele dagen voor Ronde van Vlaanderen
foto: Cor Vos
woensdag 27 maart 2024 om 14:25

Nieuwe opgave Jan Tratnik, enkele dagen voor Ronde van Vlaanderen

Het houdt niet op, niet vanzelf, voor Visma | Lease a Bike. Jan Tratnik heeft woensdag namelijk moeten opgeven in Dwars door Vlaanderen, nadat hij afgelopen weekend ook al uit koers stapte in Gent-Wevelgem. Tratnik had te veel last van de gevolgen van die crash van enkele dagen geleden.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Tratnik viel in Gent-Wevelgem op zijn hoofd en had last van zijn knie en scheenbeen, maar uiteindelijk viel de schade bij de winnaar van de Omloop Het Nieuwsblad mee. Hij kon zelf naar de bus rijden en na het weekend kreeg WielerFlits nog hoopgevend nieuws. “Jan is nog wat stijf, maar dat moet wel in orde komen”, klonk het vanuit het kamp van Visma | Lease a Bike.

In Dwars door Vlaanderen gooide Tratnik uiteindelijk na ongeveer 80 kilometer de handdoek in de ring. Of Tratnik fit genoeg is om komend weekend van start te gaan in de Ronde van Vlaanderen, is nog niet bekend.

flag-be Niets missen van Dwars door Vlaanderen 2024? Volg de gehele wedstrijd via het WielerFlits Liveblog!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.