Ongemakkelijke foto Van der Poel, Ganna en Van Aert gaat viral: “Ik vroeg naar Ganna’s programma”
foto: screenshot
zaterdag 18 maart 2023 om 18:48

Ongemakkelijke foto Van der Poel, Ganna en Van Aert gaat viral: “Ik vroeg naar Ganna’s programma”

Op sociale media gaat een ongemakkelijke foto van Mathieu van der Poel, Filippo Ganna en Wout van Aert viral na afloop van Milaan-San Remo. De drie podiumklanten zitten in afwachting van de podiumceremonie op een veel te krappe bank.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Heel lang duurde de gebeurtenis niet. Van Aert besloot al snel de bank te verlaten en werd vervolgens het podium op geroepen.

Op de persconferentie vertelt Van der Poel dat hij op de bank een gesprekje voerde met Ganna. “Ik wilde zijn programma weten”, aldus Van der Poel. “Ik was benieuwd of hij nog naar Vlaanderen zou komen, dat was het eigenlijk.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.