maandag 3 juli 2023 om 21:43

Ramon Sinkeldam ziet kopwerk beloond met zege Philipsen: “Echt uniek”

Video In de eerste sprintrit schiet de trein van Alpecin-Deceuninck met Jasper Philipsen meteen raak. Mede door het werk van Ramon Sinkeldam kon de Belg naar de overwinning sprinten. “Elke overwinning, maar zeker in de Tour, is echt uniek. Dat is echt niet eenvoudig, ook niet als je de favoriet bent.”

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Het was een grote chaos. Dan is het super lastig om bij elkaar te blijven, wat volgens mij wel vrij goed lukte. Het is dan onvermijdelijk dat je elkaar een keer kwijtraakt, maar dan is het zorg om elkaar terug te vinden en Philipsen zo goed mogelijk af te leveren. Volgens mij ging dat echt super goed”, zegt Sinkeldam onder meer voor de camera van WielerFlits.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.