Remco Evenepoel rijdt eind oktober gravelwedstrijd in Verenigde Staten
foto: Cor Vos
woensdag 20 oktober 2021 om 16:57

Remco Evenepoel rijdt eind oktober gravelwedstrijd in Verenigde Staten

Remco Evenepoel staat eind deze maand aan de start van een gravelwedstrijd in de Verenigde Staten. De Belgische kopman van Deceuninck-Quick-Step is voor een sponsortrip al in de VS en zal daar in Kansas City de Belgian Waffle Ride betwisten.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Momenteel geniet Evenepoel, die afgelopen weekend nog Chrono des Nations reed, van een vakantie. Daarna heeft hij enkele sponsorverplichtingen bij Specialized in Californië. Aan die reis naar de Verenigde Staten voegt hij dus ook nog een gravelwedstrijd toe. De organisatie van de Belgian Waffle Ride in Kansas kondigt ook de deelname aan van Mattia Cattaneo, de Italiaanse ploeggenoot van Evenepoel bij Deceuninck-Quick-Step.

De Belgian Waffle Ride wordt verreden op zondag 31 oktober, is 178 kilometer lang en kent 2.438 hoogtemeters.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.