Roglic-knecht Nico Denz blijft langer aan boord bij BORA-hansgrohe
Foto: Cor Vos
dinsdag 11 juni 2024 om 11:06

Roglic-knecht Nico Denz blijft langer aan boord bij BORA-hansgrohe

Nico Denz en BORA-hansgrohe zetten hun samenwerking de komende jaren voort. Het Duitse WorldTeam deelt het nieuws via sociaal medium X, maar vermeldt niet voor hoelang de nieuwe overeenkomst geldt.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Na mijn eerste succesvolle jaar bij BORA-hansgrohe, ben ik blij dat ik bij de ploeg kan blijven. Het is een supergoede omgeving, waarin ik me helemaal thuisvoel. Ik ben ook blij dat ik deel van de ploeg kan blijven uitmaken, nu het nieuwe project met Red Bull tot stand komt. Kunnen knechten voor een goede kopman en samen een grote ronde winnen, is een van mijn grootste dromen. Dat hoop ik om hier te kunnen vervullen.”

Denz kwam na vier jaar AG2R La Mondiale en drie jaar bij Team DSM in 2023 over naar BORA-hansgrohe. Daar pakte hij meteen uit met twee ritzeges in de Giro d’Italia. De komende weken maakt hij zijn debuut in de Tour de France, nadat hij Primoz Roglic ook al naar winst leidde in het Critérium du Dauphiné.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.