Roompot-Nederlandse Loterij ontbreekt in Dwars door Vlaanderen
foto: © Tim De Waele
donderdag 15 februari 2018 om 12:33

Roompot-Nederlandse Loterij ontbreekt in Dwars door Vlaanderen

Roompot-Nederlandse Loterij ontbreekt dit jaar in Dwars door Vlaanderen. De Nederlandse ProContinentale formatie behoort niet tot de acht ploegen die een wildcard ontvingen voor deze WorldTour-wedstrijd. Vorig jaar was de ploeg nog wel van de partij.

De organisatie nodigt dit jaar de vier Belgische ploegen Wanty-Groupe Gobert, Sport Vlaanderen-Baloise, Verandas Willems-Crélan en WB Aqua Protect Veranclassic uit. Daarnaast ontvingen Aqua Blue Sport, Cofidis, Direct Energie en Israel Cycling Academy een wildcard.

Dwars door Vlaanderen staat dit jaar op de kalender op woensdag 28 maart. Vorig jaar ging de overwinning naar Yves Lampaert.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
15 februari 2018 13:15
Belachelijk...
15 februari 2018 13:19
Wie zijn de kopmannen bij de Israeliers voor de Vlaamse klassiekers? Boivin, Raim en Neilands?
15 februari 2018 13:33
Hadden het toch zeker sneller verdiend dan o.a. veranclassic in mijn ogen.
15 februari 2018 14:43
Enger wellicht. Zo goed doet Roompot het ook weer niet.
15 februari 2018 16:04
Ik vind het niet heel vreemd dat ze beperkt worden uitgenodigd. Relatief weinig kwaliteit in de ploeg waardoor ze er niet uitspringen, dat zie je ook terug in de resultaten. Daarnaast minder centen te makken dan andere teams op dit lijstje. Je zou nog een muntje op kunnen gooien met de Israel Cycling, maar die gaan naar de Giro: zal wel wat centjes achter zitten ook.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.