Vuelta 2023: Sprintrevelatie Orluis Aular moet opgeven
foto: Cor Vos
vrijdag 8 september 2023 om 16:59

Vuelta 2023: Sprintrevelatie Orluis Aular moet opgeven

Orluis Aular heeft de Vuelta a España 2023 verlaten. De 26-jarige kampioen van Venezuela kwam niet aan het vertrek van de dertiende etappe met finish op de Tourmalet. Volgens zijn ploeg Caja Rural-Seguros RGA is de Venezolaan getroffen door ziekte en kan hij zijn weg daardoor niet meer vervolgen.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Aular was nochtans bezig aan een sterke Vuelta. Hij sprintte drie keer naar een top 10-plaats; donderdag werd hij nog achtste in Zaragoza. De renner in het geel, rood en zwart was in Oliva echter heel dichtbij een stunt. In extremis ging Geoffrey Soupe nog over hem heen. Caja Rural-Seguros RGA bedankt de snelle man voor bewezen diensten. Een hard gelag, want donderdag toonde Aular zich nog strijdbaar. Hij wilde in de resterende sprintritten voor winst gaan.


RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.