Wesley Kreder mist BinckBank Tour vanwege Ziekte van Pfeiffer
zaterdag 5 augustus 2017 om 10:58

Wesley Kreder mist BinckBank Tour vanwege Ziekte van Pfeiffer

Wesley Kreder moet Dwars door het Hageland en de BinckBank Tour aan zich voorbij laten gaan. De 26-jarige Nederlander van Wanty-Groupe Gobert kampt sinds enkele weken met de Ziekte van Pfeiffer. Hierdoor heeft hij nog altijd last van vermoeidheidsklachten. Dat laat Kreder weten via zijn Twitter-account.

“Ik hoop op een voorspoedig herstel”, schrijft hij, “zodat ik het seizoen nog mooi af kan sluiten.” De neef van Raymond en Michel Kreder won vorig jaar een etappe in Ster ZLM Toer. Dit seizoen staat zijn zegeteller nog op nul.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
5 augustus 2017 16:01
Als deze jongen mooie overwinningen zou halen zou het een goede renner zijn...

Nee serieus, alle drie de Kreders vind ik toch wel tegenvallen hoor. Ik heb niks tegen ze verder, maar ik kan niet enthousiast worden van ze.
5 augustus 2017 16:06
Stagiaire Dhaene is opgeroepen als vervanger. Kan hij direct tonen wat hij waard is. Vind Kreder enigzins tegenvallen dit seizoen bij Wanty. 13e plaats in Dwars door Vlaanderen is zijn beste prestatie dusver. Binnen gehaald voor de sprint trein van Kenny Dehaes. Welke ook nog niet veel heeft laten zien dit jaar. Andere sprinters lijken daarom de voorkeur te krijgen bij Wanty. Pasqualon, Smith en Vanspeybrouck.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.