TrueKinetix lanceert goedkoper model van TrueBike
foto's: TrueKinetix
donderdag 1 december 2022 om 08:00

TrueKinetix lanceert goedkoper model van TrueBike

TrueKinetix heeft een tweede indoorfiets aan hun assortiment toegevoegd: de TrueBike Base. Het betreft een instapmodel van het vlaggenschip van de Hillegomse producent van indoorfietsen.

TrueKinetix beschrijft de TrueBike Base als ‘het handzame, voordelige broertje van de TrueBike en de kleinste indoorfiets ter wereld.’ De TrueBike Base werkt op precies dezelfde manier als de TrueBike, die in samenwerking met de TU Delft en TU Eindhoven is ontworpen. Het nieuwe type is dus ook een op robotica gebaseerde smart-trainer die indoor trainen moet laten voelen als buiten fietsen.

Het verschil: de TrueBike Base is kleiner en wordt geleverd zonder beeldscherm. De fiets is te koppelen aan Zwift, Rouvy en andere online trainingsplatforms. Daarnaast ontwikkelde TrueKinetix een app die je aan de fiets kan koppelen om trainingsdata inzichtelijk te maken. De TrueBike Base wekt zijn eigen elektriciteit op, dus je hoeft hem niet aan te sluiten op het elektriciteitsnet. De indoorfiets is tot het eind van het jaar te koop voor een introductieprijs van 2995 euro, daarmee is hij 800 euro goedkoper dan de ‘reguliere’ TrueBike.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.