Dag van de fietshelm: deze kortingen mag je niet missen
foto: Joris Knapen
woensdag 10 april 2024 om 12:51

Dag van de fietshelm: deze kortingen mag je niet missen

Materiaalzone Het is vandaag de dag van de fietshelm en dat wordt door veel fietsmerken en (web)winkels gevierd met kortingen en deals op helmen. WielerFlits zet een aantal aanbiedingen op een rijtje waarmee je voor een schappelijke prijs een nieuwe helm koopt.

Mantel
Bij Mantel krijg je vandaag 15% korting op alle helmen. Zo kan je bij de wielerwebshop onder andere de helmen van Visma | Lease a Bike (Giro) en Alpecin-Deceuninck (Abus) aanschaffen, evenals andere vooraanstaande merken zoals Lazer, MET en POC. De helmen die je er kan verkrijgen, variëren van helmen voor op de racefiets, tot full-face helmen voor op de mountainbike


Futurumshop
Futurumshop is nog zo’n andere online wielergigant waar je de hele dag een helm met korting koopt, 10% om precies te zijn. Ook bij Futurumshop vind je merken als Giro, Lazer en Abus, terwijl ze ook helmen van Kask, BBB en Specialized verkopen. Ook daarin is het aanbod divers, van helmen voor op de stadsfiets tot aerodynamische racers.


Ekoï
Het is misschien niet specifiek vanwege de dag van de fietshelm, maar ook bij Ekoï kan je een helm aanschaffen met flinke kortingen. Zo is de Ekoï aerodinamica maar liefst 35% afgeprijsd, terwijl enkele uitvoeringen van de Gara Mips en de Stradale 40% zijn afgeprijsd.


AGU
Bij kledingmerk AGU is een selectie sportieve helmen vandaag verkrijgbaar met korting. De Vigarous, Subsonic, Tesero en Strato helmen vliegen allemaal met 15% korting over de toonbank, als je deze via de webwinkel van het eveneens Nederlandse merk aanschaft.


ANWB
Ook de ANWB geeft flinke kortingen vanwege de dag van de fietshelm. Nagenoeg alle helmen zijn met 15% afgeprijsd, terwijl je op enkele modellen zelfs 40% korting krijgt. Je treft op de website van de toeristenbond vooral urban helmen, evenals enkele instapmodellen van sportieve helmen.


Fietsenwinkels in Groningen
Om helmgebruik in provincie Groningen te stimuleren, zijn vanaf vandaag bij fietswinkels in Groningen helmen met 25 euro korting verkrijgbaar. Dat is een initiatief van de provincie, dat een maand lang loopt. De korting is geldig op alle goedgekeurde helmen (met het CE1078 of CE1080 keurmerk) met een adviesprijs van minimaal 49 euro en geldt voor alle inwoners van de provincie Groningen. Er zijn 1.600 helmen beschikbaar. Meer informatie over de actie lees je op www.fietshelmgroningen.nl

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.