Ridley breidt assortiment verder uit met drie nieuwe fietsen
De nieuwe E-Grifn - foto: Ridley
donderdag 2 mei 2024 om 11:43

Ridley breidt assortiment verder uit met drie nieuwe fietsen

Materiaalzone Ridley heeft drie nieuwe fietsen op de markt gebracht. Met zowel een nieuwe carbon-, aluminium- en een elektrische variant van allround-bike Grifn, wil de Belgische fietsenfabrikant een breed publiek bereiken. De Grifn-serie heeft fietsen voor zowel geasfalteerde als licht onverharde ondergronden.

De Grifn werd anderhalf jaar geleden geïntroduceerd als de allround optie van Ridley. Met de introductie van drie nieuwe typen zet het Belgische bedrijf een nieuwe stap. De Grifn krijgt er met de maten XXXS en XXS bovendien twee kleinere modellen bij.

Met de Grifn RS richt Ridley zich op renners met een competitieve instelling. De nieuwe snellere carbon fiets wordt gebruikt door professioneel gravellaar Annabel Fisher van het Classified x Ridley Factory Team. Deze variant is beschikbaar vanaf 5.799 euro.

De Grifn RS – foto: Ridley

De Grifn-collectie wordt uitgebreid met de eerste sportieve elektrische fiets van Ridley. De E-Grifn opent nieuwe deuren voor veel fietsers en biedt door de veelzijdigheid zowel mogelijkheden voor langere en zwaardere routes als routes over verschillende type ondergronden. De elektrische variant is te verkrijgen vanaf 5.499 euro.

Ten slotte brengt de Belgische fietsenfabrikant een nieuw aluminium instapmodel uit. De Grifn A combineert de snelheid van een racefiets met het comfort van een gravelbike. Omdat dit instaptype beschikbaar is vanaf 1.999 euro, hoopt Ridley een brede doelgroep te bereiken.

De nieuwe Grifn A – foto: Ridley

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.