Ridley en Eddy Merckx zetten met verkoopweekend fietsen van De Lie en Bardet in de opruiming
foto: Cor Vos
vrijdag 9 februari 2024 om 11:57

Ridley en Eddy Merckx zetten met verkoopweekend fietsen van De Lie en Bardet in de opruiming

Materiaalzone Omdat Belgian Cycling Factory geen fietsen meer levert aan wielerploegen Lotto Dstny en Decathlon AG2R La Mondiale, zet het Belgische bedrijf de oude koersfietsen te koop tijdens een verkoopweekend. De (oude) fietsen van de merken Ridley en Eddy Merckx zijn te verkrijgen op 17 en 18 februari.

Het sponsorcontract tussen Belgian Cycling Factory en Lotto Dstny is na afgelopen seizoen vroegtijdig beëindigd. Reden voor de fietsfabrikant uit België om de Ridley-fietsen van de ploeg te verkopen aan het bredere publiek tijdens een speciaal verkoopweekend. Ook de oudere Eddy Merckx-fietsen van de samenwerking met het toenmalige AG2R La Mondiale worden aangeboden.

De Belgische fabrikant geeft aan dat de oude fietsen van onder meer Caleb Ewan, Arnaud De Lie, Thomas De Gendt en Romain Bardet technisch gecontroleerd en goedgekeurd zijn. Elke fiets is in goede staat en vertoont hoogstens enkele lakschade.

De Ridley-fietsen worden aangeboden vanaf 3.500 euro, terwijl de fietsen van het vroegere AG2R La Mondiale vanaf 2.199 euro te verkrijgen zijn. Alle fietsen worden in verschillende maten en met diverse materialen uitgestald. Betalen kan cash of met bank- of kredietkaart. De fietsen zijn te koop op zaterdag 17 februari tussen 9.00 en 16.00 uur, en zondag 18 februari tussen 9.00 en 12.00 uur bij Flanders’ Bike Valley, aan de Tervantstraat 2b in Beringen.

Klik hier voor meer informatie

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.