Alpecin-Deceuninck verlaat Ronde van Polen door corona, renners testen negatief
Foto ter illustratie - foto: Alpecin-Deceuninck
maandag 1 augustus 2022 om 20:24

Alpecin-Deceuninck verlaat Ronde van Polen door corona, renners testen negatief

Alpecin-Deceuninck heeft de Ronde van Polen verlaten, dat heeft de ploeg laten weten via sociale media. De Belgische ploeg van de gebroeders Roodhooft zal morgen niet meer in actie komt in Polen, nadat er vijf leden van hun staf positief hebben getest op corona. Alle renners van de ploeg hebben negatief getest op het coronavirus.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“In overeenkomst met de UCI en de organisatie hebben we ervoor gekozen om de Ronde van Polen te verlaten. Dit is het beste voor de gezondheid van onze renners, de staf en alle andere deelnemende ploegen”, laat Alpecin-Deceuninck weten op sociale media.

De Belgische ploeg was met Stefano Oldani, Senne Leysen, Sjoerd Bax, Fabio van den Bossche, Jakub Mareczko, Tobias Bayer en David van der Poel aanwezig in de Ronde van Polen. Een tiende plaats voor de Oostenrijker Bayer in de openingsetappe was het beste resultaat voor de mannen van Alpecin-Deceuninck.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.