Alpecin-Deceuninck verlaat Ronde van Polen door corona, renners testen negatief
Foto ter illustratie - foto: Alpecin-Deceuninck
maandag 1 augustus 2022 om 20:24

Alpecin-Deceuninck verlaat Ronde van Polen door corona, renners testen negatief

Alpecin-Deceuninck heeft de Ronde van Polen verlaten, dat heeft de ploeg laten weten via sociale media. De Belgische ploeg van de gebroeders Roodhooft zal morgen niet meer in actie komt in Polen, nadat er vijf leden van hun staf positief hebben getest op corona. Alle renners van de ploeg hebben negatief getest op het coronavirus.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“In overeenkomst met de UCI en de organisatie hebben we ervoor gekozen om de Ronde van Polen te verlaten. Dit is het beste voor de gezondheid van onze renners, de staf en alle andere deelnemende ploegen”, laat Alpecin-Deceuninck weten op sociale media.

De Belgische ploeg was met Stefano Oldani, Senne Leysen, Sjoerd Bax, Fabio van den Bossche, Jakub Mareczko, Tobias Bayer en David van der Poel aanwezig in de Ronde van Polen. Een tiende plaats voor de Oostenrijker Bayer in de openingsetappe was het beste resultaat voor de mannen van Alpecin-Deceuninck.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.