BORA-hansgrohe met Schelling en Van Poppel in Milaan-San Remo
foto: Cor Vos
zaterdag 19 maart 2022 om 08:59

BORA-hansgrohe met Schelling en Van Poppel in Milaan-San Remo

BORA-hansgrohe gaat met twee Nederlanders van start in Milaan-San Remo. Ide Schelling en Danny van Poppel maken deel uit van de zeskoppige selectie. Sam Bennett, de Ierse sprinter van de ploeg, is er vanwege ziekte niet bij.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Van Poppel reed Milaan-San Remo al vier keer eerder, maar wist nooit bij de eerste vijftig te eindigen. Voor Schelling, die door een coronabesmetting in februari een trainingsachterstand opliep, zal het zijn debuut in de Italiaanse voorjaarskoers zijn. Naast Van Poppel en Schelling bestaat het team van BORA-hansgrohe uit de thuisrijder Giovanni Aleotti, Cesare Benedetti, Marco Haller en Ryan Mullen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.