Bos, Van Hummel en Rojas in Arnhem Veenendaal Classic 2014
vrijdag 15 augustus 2014 om 10:37

Bos, Van Hummel en Rojas in Arnhem Veenendaal Classic 2014

Theo Bos

foto: Sirotti

Belkin Pro Cycling is de voornaamste blikvanger op de deelnemerslijst van de Arnhem-Veenendaal Classic. De ploeg komt met onder meer Theo Bos, Graeme Brown en Barry Markus aan de start, zo blijkt uit de voorlopige startlijst die door de organisatie is gepubliceerd. Bos won de wedstrijd in 2011 en 2012. De Nederlandse eendagswedstrijd (1.1) staat volgende week vrijdag op de kalender.

Naast Belkin staan er met Cannondale en Movistar nog twee WorldTour-teams aan de start. Titelverdediger Elia Viviani ontbreekt bij Cannondale, dat wel onder meer Kristijan Koren en Marco Marcato selecteert. Movistar brengt onder meer José Joaquin Rojas en Fran Ventoso aan de start.

Giant-Shimano is niet van de partij, maar stuurt wel zijn opleidingsploeg met onder meer veldrijder Lars van der Haar. Uit België komen onder meer Topsport Vlaanderen-Baloise (Van Asbroeck, Van Staeyen) en Wanty-Groupe Gobert (Jans en Wesley Kreder). Onder meer Bobby Traksel, Johnny Hoogerland en Kenny van Hummel staan namens de Nederlandse selectie aan de start.

Voorlopige deelnemerslijst Arnhem Veenendaal Classic 2014

De Arnhem Veenendaal Classic is de nieuwe naam van de Dutch Food Valley Classic. Vorig jaar was Elia Viviani de sterkste, voor Danilo Napolitano en Kenny Van Hummel.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.