Confrontatie tussen Van Aert en Van der Poel komt er toch niet in SUPER 8 Classic
foto: Cor Vos (archief)
vrijdag 15 september 2023 om 10:03

Confrontatie tussen Van Aert en Van der Poel komt er toch niet in SUPER 8 Classic

Het gedroomde duel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel komt er zaterdag niet in de SUPER 8 Classic. De kopman van Jumbo-Visma – die vandaag zijn 29ste verjaardag viert – is namelijk ‘niet helemaal fit’ en doet daardoor niet mee aan de Belgische eendagskoers, die we voorheen kenden als de Primus Classic.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Wout van Aert was oorspronkelijk ingepland voor de SUPER 8 Classic, maar hij is niet helemaal fit. Hij focust zich nu op zijn andere doelen in het laatste deel van het seizoen”, schrijft Jumbo-Visma. Van Aert won vorige week nog een rit en het eindklassement in de Tour of Britain, en is nu in opbouw naar het EK tijdrijden en het EK wielrennen van komende week in Drenthe.

Jumbo-Visma gaat in de SUPER 8 Classic van start met Christophe Laporte als kopman. Hij krijgt onder meer Tosh Van der Sande en Tim van Dijke met zich mee. Ook doen Lars Boven, Owen Geleijn en Per Strand Hagenes mee vanuit het opleidingsteam.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.