De Grote Drie in het veldrijden bestaat niet
foto: Cor Vos
maandag 20 december 2021 om 07:30

De Grote Drie in het veldrijden bestaat niet

Podcast Vanuit een koud en verlaten Rucphen blikken Maxim Horssels en Nico Dick terug op een week vol nieuws uit de veldritwereld. Zo werd het NK wielrennen in Zaltbommel afgeblazen en nu is de KNWU naarstig op zoek naar een andere locatie. Is Rucphen een optie?

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Verder staan we stil bij de eerste wereldbekerzege van Tom Pidcock, Mathieu van der Poel zou dit weekend zijn rentree maken, maar stelt die nog even uit vanwege een knieblessure. Hoe zit dat? Van zijn vader Adrie mogen we niet over de De Grote Drie spreken. Nico vertelt waarom hij het daar mee eens is. We blikken nog even snel terug op de sneeuwcross van Val di Sole en kijken ook nog even vooruit naar de kersperiode vol veldritten. Dit én meer in deze aflevering van de WielerFlits Podcast.

📹 Uitlegvideo: Waarom veldrijden olympisch wil worden

🔗 Voorbeschouwing: Wereldbeker Namen 2021


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.