De toekomst van (Jumbo) Visma en uitgebreide vooruitblik op Vlaanderens Mooiste
foto: Cor Vos
zaterdag 1 april 2023 om 16:10

De toekomst van (Jumbo) Visma en uitgebreide vooruitblik op Vlaanderens Mooiste

Podcast In deze aflevering van de WielerFlits Podcast gaat het over de zoektocht van Jumbo-Visma naar een nieuwe hoofdsponsor. Daarnaast bespreken de heren het wegvallen van motorbegeleiding bij Nederlandse wielerkoersen – en wordt er in België zondag ook niet een koerske verreden? Je hoort het hier!

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Deze week kwam het Nederlandse wielrennen op meerdere fronten onder druk te staan”, zo steekt Youri van wal. Daarmee doelt onze Amelandse podcasthost natuurlijk op het nieuws dat de landelijke politie per direct minder motoragenten in gaat zetten bij wielerkoersen. Youri zet de gevolgen van deze beslissing op een rijtje en legt uit wat dit betekent voor de Nederlandse wielersport.

Ook is er uiteraard nog volop aandacht voor de Ronde van Vlaanderen, die zondag op het programma staat. Wordt het weer Wout van Aert versus Tadej Pogacar versus Mathieu van der Poel, of komen er nog andere tenoren aan te pas in Vlaanderens Mooiste? En wie zouden we in dat geval in de gaten moeten houden?

Daarnaast is ook analist Raymond Kerckhoffs aangeschoven om te vertellen over de sponsorzoektocht van Jumbo-Visma. Ook luisteren we naar fragmenten van het interview met Richard Plugge over de toekomst van ’s werelds beste wielerploeg. Genoeg te bespreken dus, luister de podcast hieronder of in je favoriete app!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.