Giro 2023: Alessandro Verre (Arkéa-Samsic) verlaat de ronde
foto: Cor Vos
zaterdag 20 mei 2023 om 14:15

Giro 2023: Alessandro Verre (Arkéa-Samsic) verlaat de ronde

Arkéa-Samsic moet het de rest van de Giro d’Italia doen zonder Alessandro Verre. De 21-jarige Italiaan moest vroeg in de veertiende etappe lossen en is nog voor half koers afgestapt.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Verre kende al enkele moeilijke dagen. Vrijdag, in de rit naar Crans-Montana, eindigde hij als allerlaatste. In het algemeen klassement stond Verre 109e, op meer dan twee uur van rozetruidrager Thomas.

In de eerste week van de Giro liet Verre zich wel enkele keren zien. Zo zat hij mee met de vlucht van de dag in de rit naar San Salvo en belandde hij in de etappe naar Napoli in de chasse patate.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.