Giro 2023: Ook Martijn Tusveld kreeg te maken met aanrijding op training
foto: Cor Vos
zaterdag 6 mei 2023 om 09:43

Giro 2023: Ook Martijn Tusveld kreeg te maken met aanrijding op training

Ongelooflijk maar waar: ook Martijn Tusveld is aangereden op training in de dagen voor de Giro d’Italia. De Nederlander van Team DSM is echter wel fit genoeg om aan de start te komen van zijn derde Ronde van Italië.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik probeer nog te herstellen van mijn aanrijding met een auto twee dagen geleden”, liet Tusveld vrijdag weten op sociale media. “Ik ben echter gelukkig genoeg om te starten in mijn zevende grote ronde. Heel enthousiast om de komende drie weken te koersen in Italië met Team DSM.”

Eerder deze week werd bekend dat ook Jan Tratnik werd aangereden op training door een auto. De Sloveen was niet meer in staat om aan de start te komen van de Ronde van Italië. Zaterdagochtend kwam naar buiten dat ook Fransman Rudy Molard in aanraking kwam met een auto in Italië en daardoor tegen de grond ging. Molard kan, net zoals Tusveld, toch starten in de Giro.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.