Giro 2024: Israel-Premier Tech verliest op de valreep vijfde pion
Foto: Cor Vos
vrijdag 24 mei 2024 om 12:15

Giro 2024: Israel-Premier Tech verliest op de valreep vijfde pion

Israel-Premier Tech moet de Giro d’Italia voortzetten met amper drie renners. Nick Schultz is namelijk niet in staat bevonden om vanmiddag van start te gaan in de twee na laatste etappe.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Nick vecht al enkele dagen tegen ziekte”, laat zijn ploeg weten op het sociale netwerk X. “In samenspraak met de ploeg is daarom besproken om niet meer van start te gaan. Dat moet hem helpen om snel te herstellen.”

Zo blijft de pech voor Israel-Premier Tech maar aanhouden. De 29-jarige Australiër is namelijk al de vijfde pion die moet halthouden, na Michael Woods, Riley Pickrell, Nadav Raisberg en Ethan Vernon. Zo blijven Simon Clarke, Margo Frigo en Hugo Hofstetter met z’n drietjes over.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.