Heistse Pijl wordt sprintersfestival met Cavendish, Bennett en De Lie
foto: Cor Vos
woensdag 1 juni 2022 om 17:14

Heistse Pijl wordt sprintersfestival met Cavendish, Bennett en De Lie

De organisatie van de Heistse Pijl ontvangt zaterdag 4 juni de nodige topsprinters, maakte het woensdag bekend op een persconferentie. De vijftiende editie van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl mag door de deelname van onder meer Mark Cavendish, Sam Bennett en Arnaud De Lie met recht een sprintersfestival genoemd worden.

Lotto Soudal komt met seizoensrevelatie Arnaud De Lie aan de start. Ook Mark Cavendish (Quick-Step-Alpha Vinyl), Sam Bennett (BORA-hansgrohe), Gerben Thijssen (Intermarché-Wanty-Gobert), Olav Kooij (Jumbo-Visma), Max Walscheid (Cofidis), Timothy Dupont (Bingoal-Pauwels Sauces-WB) en Hugo Hofstetter (Arkéa-Samsic) doen mee en zorgen voor een stevig sprintersveld.

Dan hebben we de namen van Danny van Poppel (BORA-hansgrohe) en thuisrijders Piet Allegaert (Cofidis), Giro-ritwinnaar Dries De Bondt (Alpecin-Fenix) en Milan Menten (Bingoal-Pauwels Sauces-WB) nog niet genoemd. Zij gaan mee strijden om de opvolging van de Nederlander Pascal Eenkhoorn, die vorig jaar won na een strijd met Yves Lampaert en Jonas Rickaert.


Donderdag verschijnt bij ons op WielerFlits.be een uitgebreide voorbeschouwing op de Heistse Pijl.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.