Hotelketen voegt zich bij ploegnaam Vital Concept
foto: Sirotti
woensdag 12 september 2018 om 19:39

Hotelketen voegt zich bij ploegnaam Vital Concept

Vital Concept gaat komend seizoen door het leven als Vital Concept-B&B Hotels. De Franse ProContinentale formatie heeft een sponsorcontract getekend met de Franse hotelketen, die inmiddels meer dan driehonderd hotels beheert door heel Europa. “De komst van B&B Hotels maakt het mogelijk dat we verder kunnen groeien”, zegt ploegmanager Jérôme Pineau.

“De internationale kalender biedt ons veel gelegenheid om te koersen in Spanje of Italië, waar B&B Hotels erg belangrijke zaken doen”, zegt Pineau. “Onze bezetting in 2019 maakt het mogelijk mee te doen in deze uitdagende wedstrijden, die zeer geschikt zijn voor onze nieuwkomers. We bouwden aanvankelijk onze ploeg rond Bryan Coquard en sterke rouleurs en sprinters. Tegenwoordig zijn onze kansen om te schitteren veel groter.”

De ploeg zat niet stil en trok al vijf Franse renners aan voor komend seizoen. Met Pierre Rolland, Arthur Vichot en Cyril Gautier werden renners aan boord gehaald die al meermaals aan de start stonden van grote ronden. Ook Jimmy Turgis en Maxime Cam voegen zich bij de ploeg.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.