Ilnur Zakarin twee seizoenen langer bij Katusha-Alpecin
maandag 10 juli 2017 om 11:52

Ilnur Zakarin twee seizoenen langer bij Katusha-Alpecin

Katusha-Alpecin kan ook de komende twee seizoenen rekenen op de diensten van Ilnur Zakarin. Dit staat te lezen in een door de ploeg opgesteld persbericht. De 27-jarige Rus, bezig aan zijn derde jaar bij de formatie met een inmiddels Zwitserse licentie, eindigde dit jaar knap als vijfde in de Giro d’Italia.

Sinds zijn entree op het hoogste niveau, won Zakarin etappes in Parijs-Nice, de Giro én de Tour. Zowel renner als ploeg zijn bijgevolg erg tevreden met de contractverlenging. ”We zijn zeer blij met het feit dat we langer kunnen samenwerken met Ilnur. Hij heeft de afgelopen jaren aangetoond dat hij behoort tot de beste klimmers ter wereld. We zijn ervan overtuigd dat hij in de toekomst het podium kan halen in een grote ronde. We zullen er alles aan doen om die droom te verwezenlijken,” aldus teammanager José Azevedo.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
10 juli 2017 12:04
Mooi, ik was toch en beetje bang dat Katusha zou wegzakken tot de mindere WorldTour teams, maar dit geeft weer hoop ...
10 juli 2017 12:07
Mooi!
10 juli 2017 12:10
Azevedo en Zakarin, dat zijn uithangborden voor een ploeg!
10 juli 2017 12:12
Toch een renner die durft. De voorlaatste etappe van de Giro waar Katusha zo huishield was mooi om te zien. Mamykin en Kiserlovski gaven er echt een klap op. Ga zo door, Zakarin. Lekker Giro en Vuelta blijven rijden en meedoen voor top 5.
10 juli 2017 15:00
Een vriend van Tom Dumoulin ook.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.