Jumbo-Visma gaat met Oakley zonnebrillen rijden
dinsdag 8 november 2022 om 19:00

Jumbo-Visma gaat met Oakley zonnebrillen rijden

Jumbo-Visma heeft voor komend wielerseizoen gekozen om met Oakley zonnebrillen te rijden. De afgelopen jaren reed de ploeg steeds met zonnebrillen van het Nederlandse merk AGU dat ook de koerskleding van de ploeg levert.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Eerder werd al bekend dat Jumbo-Visma van Shimano overstapt naar SRAM, terwijl de ploeg volgend seizoen met Nimbl-wielerschoenen gaat rijden.

Op alle vlakken is de wielerploeg aan het kijken of er nieuwe contracten met leveranciers kunnen worden afgesloten om zo het budget omhoog te brengen. Gezien de prestaties in de afgelopen seizoenen is er ook een duidelijke meerwaarde voor deze partners van de ploeg.

Mathieu van der Poel met een Oakley zonnebril – foto: Cor Vos

Oakley is een grote bekende in de wielersport. Met Greg LeMond had het Amerikaanse merk een van de eerste renners die met opvallende zonnebrillen ging koersen. Tegenwoordig is ook Mathieu van der Poel een ambassadeur van het merk. Oakley heeft zelfs een speciale bril voor de tweevoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen ontworpen. Hiermee eert het de Nederlandse wielrenner die deze bril heeft gedragen in zijn brede scala aan fietsdisciplines, waaronder veldrijden, wegwielrennen en mountainbiken.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.