Kai Reus zegt ziek af voor Kampioenschap van Vlaanderen
foto: Sirotti
vrijdag 16 september 2016 om 13:14

Kai Reus zegt ziek af voor Kampioenschap van Vlaanderen

Kai Reus is niet van start gegaan in het Kampioenschap van Vlaanderen. De renner van Roompot-Oranje Peloton is door ziekte niet in staat om te starten, meldt zijn ploeg via Twitter.

Reus is bezig aan een afwisselend seizoen. Dankzij een oprisping in de Omloop Het Nieuwsblad kon hij tussentijds de overstap maken van Veranda’s Willems naar Roompot-Oranje Peloton. Een valpartij in de Vierdaagse van Duinkerke in mei zorgde voor een fikse terugslag. Na bijna drie maanden herstellen, keerde hij eind juli terug in de Ronde van Wallonië. Het is nog niet duidelijk hoe de nabije toekomst van de 31-jarige renner eruit zal zien. Zijn contract bij de Nederlandse ProContinentale formatie loopt aan het eind van dit seizoen af.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
16 september 2016 13:31
Beetje impulsaankoop geweest van Roompot. Ik denk dat Kai Reus gewoon een stabiel seizoen nodig heeft, waaronder een heel jaar bij dezelfde profploeg. En dat de resultaten dan vanzelf wel komen. Dus ik zou het contract zeker verlengen; vooral omdat ze hem in maart zo graag wilden, beetje raar om hem dan direct weer weg te doen.
16 september 2016 13:41
Jammer voor Reus dat zijn sterke optreden in het Nieuwsblad geen gevolg heeft gekregen. Natuurlijk zijn daar allerlei omstandigheden debet aan. Maar ik heb ook niet het gevoel dat de begeleiding bij Roompot super is.
16 september 2016 16:00
Denk niet dat de toekomst van Kai Reus bij roompot ligt
16 september 2016 16:41
Waardeloos jaar in dienst van Roompot. Gehaald op basis van een heel sterk optreden in het openingsweekend, maar daarna niets laten zien waardoor hun beslissing van vorig jaar (Reus geen contract aanbieden) een vergissing is gebleken.
16 september 2016 21:57
Kaik reus is een omgekeerde phoenix

Om te reageren moet je ingelogd zijn.