KNWU maakt selecties U23 en junioren bekend
woensdag 14 september 2011 om 11:38

KNWU maakt selecties U23 en junioren bekend

De Koninklijk Nederlandse Wieler Unie heeft de selecties voor de beloften en junioren voor het WK in Kopenhagen bekend gemaakt. Grote afwezige in de selectie van de beloften is Wilco Kelderman. De Raborenner moet door een blessure het WK aan zich voorbij laten gaan.

De tijdrit van de junioren zal plaatsvinden om 09.30 op dinsdag 20 september en de wegwedstrijd zal worden verreden op 24 september, waar ze zullen starten om 09.00. De beloften starten een dag eerder met de tijdrit en wel op maandag 19 september om 13.00. Om die zelfde tijd op vrijdag 23 september zullen zij starten tijdens de wegrit. Bondscoach van de junioren is Frank Pennings, terwijl Aart Vierhouten de bondscoach is voor de beloftes.

WK-selectie junioren: Dylan Groenewegen, Richard Dijkshoorn, Maarten van Trijp, Ivar Slik, Stan Godrie en Steven Lammertink.
Tijdrit: Ivar Slik en Paul Moerland.

WK-selectie beloftes: Ramon Sinkeldam, Jetse Bol (beiden Rabobank CT), Raymond Kreder (Chipotle), Wouter Wippert (Omega Pharma-Lotto-Davo) en Bert Jan Lindeman (Cyclingteams Jo Piels).
Tijdrit: Tom Dumoulin (Rabobank CT) en Jasper Hamelink (Cyclingteam Jo Piels).

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.