Memorial Rik Van Steenbergen en Sluitingsprijs Putte-Kapellen terug na 2 jaar afwezigheid
© Cor Vos
Nico Dick
donderdag 29 september 2022 om 14:51

Memorial Rik Van Steenbergen en Sluitingsprijs Putte-Kapellen terug na 2 jaar afwezigheid

Ben Simons, organisator van de Karakterkoersen, laat weten dat zowel de Memorial Rik Van Steenbergen als de Sluitingsprijs Putte-Kapellen dit jaar wel degelijk doorgaan. De voorbije twee edities vielen in het water door de beperkingen rond Covid-19.

Simons en zijn team stonden eerder dit jaar ook al garant voor de organisatie van de Antwerp Port Epic, de Schaal Sels en de MerXem Classic. Met de Memorial Van Steenbergen (zondag 9 oktober) en de Sluitingsprijs (dinsdag 11 oktober) zal de teller op vijf komen te staan.

Intussen is de voorlopige deelnemerslijst van de Memorial Van Steenbergen reeds vrijgegeven. Hij ziet er naar uit dat de ploegen daar in Arendonk mikken op een sprintersfestival. Onder meer Caleb Ewan, Mark Cavendish, Dylan Groenewegen, Tim Merlier, Timothy Dupont en Sascha Weemaes toppen de voorlopige deelnemerslijst.

Net als bij alle andere ‘Karakterkoersen’ is ook in de Memorial Van Steenbergen Nico Mattan koerdirecteur van dienst. Dries De Bondt (foto) was de laatste winnaar van de Memorial.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.