Niet fitte Matteo Jorgenson moet Parijs-Roubaix missen, Christophe Laporte start wél
Foto: Cor Vos
vrijdag 5 april 2024 om 10:19

Niet fitte Matteo Jorgenson moet Parijs-Roubaix missen, Christophe Laporte start wél

Visma | Lease a Bike heeft haar selectie voor Parijs-Roubaix rond. Matteo Jorgenson, de gedoodverfde leider van de geel-zwarte troepen, ontbreekt daar opvallend genoeg in. “Matteo is niet honderd procent fit en kan niet starten”, laat de ploeg weten.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het was al opvallend dat Jorgenson gisteren de laatste parcoursverkenning van Visma | Lease a Bike miste. Ook Laporte miste de verkenning, en de ploeg liet ons gisterennamiddag weten dat het ‘nog altijd afwachten’ was, wat betreft zijn deelname.

Maar na het missen van de E3 Saxo Classic, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen en de Ronde van Vlaanderen, is de Europese kampioen er nu toch weer bij. Het is alleen de vraag hoe goed Laporte alweer is, nadat hij begin maart ziek uit Milaan-San Remo stapte.

Nederlands kampioen Dylan van Baarle moet de leider in de selectie van het Nederlands WorldTeam worden. Hij krijgt alvast de broers Tim en Mick van Dijke, Per Strand Hagenes, Edoardo Affini en Julien Vermote in steun.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.