‘Super-duo Van der Poel-Philipsen gaat in de Tour flinke stoten uitdelen’
foto: Cor Vos
zondag 18 juni 2023 om 07:30

‘Super-duo Van der Poel-Philipsen gaat in de Tour flinke stoten uitdelen’

Podcast In de nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast bespreken Youri en Raymond het wielernieuws van deze week. Het gaat over de Ronde van Zwitserland, de gigantische diskwalificatie van renners in de Giro Next Gen én natuurlijk de Baloise Belgium Tour. Ook blikken de mannen voorzichtig vooruit op de Nederlands kampioenschappen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Raymond is net terug uit Scherpenheuvel-Zichem, waar hij verslag deed van de Baloise Belgium Tour. Hier zag hij een ontketende Mathieu van der Poel een bijzonder sterke lead out verzorgen voor ploegmaat Jasper Philipsen. Raymond sprak na afloop met MVDP over zijn plannen voor de komende tijd.

Ook is er volop aandacht voor het sprintersensemble in de Tour de France. Gaan we een driestrijd krijgen tussen Fabio Jakobsen, Dylan Groenewegen en Jasper Philipsen, of komen er nog nieuwe revelaties bovendrijven? En welke Nederlanders doen er nu mee aan La Grande Boucle? Je hoort het hier!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.