João Almeida, Ruben Guerreiro, Tadej Pogačar, Chris Froome
zaterdag 2 januari 2021 om 13:11

João Almeida, Ruben Guerreiro, Tadej Pogačar, Chris Froome

Wielerflits Kort In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over Chris Froome, Tadej Pogacar, Joao Almeida en Ruben Guerreiro.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Pogacar naamgever van Pogi Team

Tadej Pogačar wordt naamgever van Pogi Team, een opleidingsploeg voor jongeren in zijn thuisland Slovenië. Pogačar presenteerde het nieuws tijdens de terugblik op het sportjaar op de Sloveense televisie. Pogi Team geldt als feeder team voor het continentale Ljubljana Gusto Santic en damesteam Alé BTC Ljubljana. Pogacar reed zelf in 2017 voor voorloper ROG – Ljubljana
“Ik wil iets terugdoen voor het team en we hebben dit als oplossing gevonden”, legt hij uit.


Supermakelaar voor Joao Almeida en Ruben Guerreiro

Voetbalmakelaar Joao Mendes stort zich op de wielersport. Volgens Tuttobiciweb gaat het bureau van de makelaar van onder meer Cristiano Ronaldo en José Mourinho nu ook de belangen van landgenoten Joao Almeida en Ruben Guerreiro vertegenwoordigen.

Beide Portugezen lieten dit jaar van zich horen in de Giro d’Italia. De 22-jarige Almeida droeg 15 dagen de roze trui en werd vierde in het eindklassement. Hij heeft nog een contract voor één seizoen bij Deceuninck – Quick Step. Guerreiro (26) won in Italië het bergklassement. Zijn contract bij EF Pro Cycling loopt eveneens nog één jaar door.


Froome toont zijn nieuwe shirt

Op Twitter heeft Chris Froome voor het eerst een foto geplaatst van hemzelf in een shirt van zijn nieuwe werkgever. ‘New beginnings…Yalla!’ schrijft de viervoudig Tourwinnaar erbij. Froome . Hij hoopt zijn seizoen te starten in de Vuelta a San Juan.


RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.