Sven Nys kondigt zijn comeback aan, en dat op 1 april
foto: Cor Vos (archief)
maandag 1 april 2019 om 18:24

Sven Nys kondigt zijn comeback aan, en dat op 1 april

Maakt Sven Nys zijn comeback in het veldrijden? De 42 jaar oude ploegmanager van Telenet-Fidea en analist op de Belgische tv zou komende winter terugkeren als crosser, meldt hij. Het nieuws wordt wel heel toevallig op 1 april bekend.

Thomas De Gendt liet eerder op de dag een grap los op Twitter. De Belgische coureur van Lotto Soudal had zijn twee kinderen laten poseren met een derde truitje dat hij had verdiend in de Ronde van Catalonië, met als bijschrift: ‘Het komt in september 2019’. Kort daarna liet hij weten dat het om een grap ging, nadat enkele media het al als nieuws gebracht hadden.

Fietsproducent Felt komt met een wel heel innovatief idee, namelijk een triatlonfiets met slechts één wiel. “De meest revolutionaire racemachine die de wereld ooit heeft gezien: de IA-UNI”, aldus Felt op social media. De fiets zou drie kilogram lichter zijn en 457% aerodynamischer zijn.

Floortje Mackaij liet op Instagram de mensen schrikken door een foto te delen met een bos blonde krullen op de grond. Heeft de renster van Team Sunweb daadwerkelijk haar krullen eraf laten halen? Goed nieuws is er ook voor Peter Schulting. Hij maakt een transfer naar Deceuninck-Quick-Step en rijdt de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Leuk voor hem!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.