Tiesj Benoot heeft nog steeds last van val: “Ik denk dat mijn ribben gebroken zijn”
foto: Cor Vos
vrijdag 29 maart 2024 om 18:13

Tiesj Benoot heeft nog steeds last van val: “Ik denk dat mijn ribben gebroken zijn”

Tiesj Benoot is nog niet hersteld van zijn val in de E3 Saxo Classic. Meer zelfs, Benoot heeft nog veel last én denkt zelfs dat zijn ribben gebroken zijn. “Zondag zal het met de adrenaline wel beter gaan”, vertelde de Belg aan de verzamelde pers.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik heb er toch veel last van, ik denk eigenlijk dat mijn ribben gebroken zijn. We hebben besloten geen foto’s te laten nemen, want of ze nu gebroken of gekneusd zijn, het protocol is hetzelfde. Maar met de adrenaline zondag, zal het wel beter gaan”, aldus Benoot, die woensdag wel nog meedeed voor de prijzen in Dwars door Vlaanderen.

De Oost-Vlaming is bij afwezigheid van Wout van Aert een van de kopmannen van het team. Zelf schuift hij vooral Matteo Jorgenson naar voor. “Ik denk dat de Ronde van Vlaanderen nog meer bij Matteo past dan Dwars door Vlaanderen. De klimmer die Matteo is komt beter tot uiting in de Ronde, dat zagen we de afgelopen jaren ook met Pogacar. Of we schrik hebben van Mathieu van der Poel? Schrik zou ik het niet noemen, we willen hem gewoon kloppen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.