Tormans Cyclocross Team legt Britse belofte Thomas Mein vast
foto: Cor Vos
dinsdag 28 januari 2020 om 10:22

Tormans Cyclocross Team legt Britse belofte Thomas Mein vast

De Britse veldritbelofte Thomas Mein heeft een handtekening gezet onder een tweejarige verbintenis bij bet Tormans Cyclocross Team. De 21-jarige renner zal het veldritteam vanaf 15 augustus vervoegen. Hij komt over van de veldritafdeling van Tarteletto-Isorex.

Afgelopen winter was Mein de beste in de Wereldbeker van Tábor en daarnaast stond hij onlangs op het podium in Nommay. Door een mechanisch defect in de finale van de laatste manche in Hoogerheide greep hij naast het podium in het eindklassement van de wereldbeker voor beloften.

“Deze interessante verandering motiveert me om nieuwe doelen te stellen”, zegt Mein in het perscommuniqué van Tormans. “Mijn thuisbasis in België is zeer dicht bij de woonplaats van Corné van Kessel en Quinten Hermans, dus ik wacht vol ongeduld om van mijn toekomstige ploegmaten beginnen te leren en om van de ondersteuning van het team te genieten. Maar eerst wil ik presteren op het wereldkampioenschap voor beloften in Dübendorf!”

Jean-François Bourlart aast op uitbreiding van zijn crossploeg en de algemeen manager is dan ook blij met de nieuwe aanwinst: “Thomas Mein is een grote veldritbelofte. Zijn profiel is exact wat we nodig hebben om de toekomst met Tormans Cyclocross Team voor te bereiden.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.