Tour 2020: Lotto Soudal raakt voor eerste rustdag ook Steff Cras kwijt
foto: Cor Vos (archief)
zondag 6 september 2020 om 17:12

Tour 2020: Lotto Soudal raakt voor eerste rustdag ook Steff Cras kwijt

Lotto Soudal gaat na de rustdag van de Tour de France met vijf renners verder. Tourdebutant Steff Cras heeft namelijk de negende etappe naar Laruns niet uitgereden. De 24-jarige coureur stapte af.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Al vanaf de eerste klimkilometers in de Pyreneeënrit reed Cras helemaal achteraan in de koers, nog achter zijn sprinter Caleb Ewan. De Belg reed de etappe uiteindelijk niet uit, waardoor een DNF achter zijn naam kwam te staan.

Na John Degenkolb en Philippe Gilbert, die in de openingsetappe zwaar ten val kwamen en op moesten geven, is Cras de derde uitvaller in de ploeg van Lotto Soudal.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.