Tour 2021: Opgave van Bouhanni-helper Clément Russo
foto: Cor Vos (archief)
woensdag 7 juli 2021 om 13:28

Tour 2021: Opgave van Bouhanni-helper Clément Russo

Nacer Bouhanni moet de Tour de France verder zonder Clément Russo. De coureur van Arkéa-Samsic heeft tijdens de elfde etappe moeten opgeven, nadat hij in de Ventoux-etappe al vroeg gelost werd door het peloton.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Russo speelde in de sprintetappes een belangrijke rol voor sprintkopman Nacer Bouhanni, die mede daardoor naar de nodige ereplaatsen reed. Heel okselfris was de 26-jarige Russo al niet meer: in de openingsetappe brak hij een rib bij een van de massale valpartijen. Desondanks ging hij door.

De opgave van Russo is al de tweede van de dag. Eerder in de rit stapte ook Tony Martin (Jumbo-Visma) uit de koers als gevolg van een valpartij. In totaal zijn nu 22 renners uitgevallen in de Ronde van Frankrijk 2021.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.