Tour 2021: Tony Martin derde uitvaller Jumbo-Visma
foto: Cor Vos
woensdag 7 juli 2021 om 12:51

Tour 2021: Tony Martin derde uitvaller Jumbo-Visma

Tony Martin heeft vroeg in de elfde etappe de Tour de France verlaten. De Duitse helper van Jumbo-Visma kwam na een kleine twintig kilometer hard ten val in een greppel langs de weg. Hij bleef met de nodige schade zitten en stapte niet veel later in de ambulance.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Na Robert Gesink (sleutelbeenbreuk) en Primož Roglič (diverse blessures) is Martin alweer de derde uitvaller van Jumbo-Visma in deze Ronde van Frankrijk. De ploeg hoopt met de talentvolle Jonas Vingegaard nog een goed klassement te rijden, terwijl de polyvalente Wout van Aert inzet op ritsucces de komende weken.

Naast Van Aert en Vingegaard zijn namens de Nederlandse WorldTour-formatie ook Steven Kruijswijk, Mike Teunissen en Sepp Kuss in koers.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.