Mathieu van der Poel vs. Tadej Pogacar, het herstel van Wout van Aert en Tour of the Alps
foto: Cor Vos
donderdag 18 april 2024 om 14:00

Mathieu van der Poel vs. Tadej Pogacar, het herstel van Wout van Aert en Tour of the Alps

Podcast Het klassieke voorjaar nadert zijn ontknoping. Nog één keer komen de specialisten uit hun pijp. Enerzijds om de meubelen te redden voor hun ploeg, anderzijds om de kers op de taart te fietsen. Intussen is er een ander peloton alweer in volle voorbereiding op de Giro d’Italia. Daarover hoor je alles in een nieuwe WielerFlits Podcast!

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Maxim en Youri beginnen eerst met de helse Waalse Pijl, die woensdag onder barre weersomstandigheden plaatsvond. Renners gaven onderkoeld op – wat verschrikkelijke beelden opleverde van Mattias Skjelmose – of kwamen als bevroren ijslolly’s over de streep. Had het extreme weather protocol van de UCI niet aangesproken moeten worden? 

Daarnaast staan we natuurlijk uitgebreid stil bij Luik-Bastenaken-Luik. Vrijwel alle wielerfans verwachten een duel tussen Tadej Pogacar en wereldkampioen Mathieu van der Poel. De Sloveen lijkt duidelijk in het voordeel ten opzichte van de Alpecin-Deceuninck-kopman, maar onze verslaggevers zien toch kansen. Hoe dat zit en waarom, hoor je ruimschoots terug.

Datzelfde geldt voor de voorbereiding van Wout van Aert op de Olympische Spelen. De Belg van Visma | Lease a Bike kroop eerder deze week voor het eerst op de fiets en eerder werd al duidelijk dat de Giro d’Italia te vroeg kwam. Rijdt hij nu de Tour de France? In het slot haakt ook collega Niels aan, die deze week in de Tour of the Alps zit. Daar zag hij een aantal zeer bijzondere taferelen. Met andere woorden: reden genoeg om de gloednieuwe WielerFlits Podcast te luisteren!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.